FAQ items aan het laden...

Advies

Advies geven is niet moeilijk maar het juiste advies, dat is de kunst. Goed advies krijg je alleen van goede adviseurs en wie zijn dat dan hoor ik u denken. Ook dit zijn die professionals die u in onze netwerken misschien al bent tegengekomen. Deze hybride vakmensen die in hun dagelijkse praktijk theorie en werkelijkheid bij elkaar weten te brengen en vervolgens in uw organisatie met goede handvatten dit weten in te brengen. Deze hybride adviseurs komen uit o.a. uit onze samenwerkingspartners en zetten zich graag in voor uw wensen.

Trainingen en cursussen

Training en cursussen geven vanuit de praktijk. Dit vraagt om professionals die dagelijks papier en praktijk in handen hebben en op de juiste wijze met elkaar weten te verbinden.

“Het klinkt als toveren en te mooi om waar te zijn. Toch is het zo want bij ons is het uitgangspunt dat u bepaald wat gedaan en bereikt moet worden en daarmee heeft u dus ook de regie.”

Coaching

Als je het over coachen hebt dan stelt het woordenboek der Nederlandse taal ” De Dikke Van Dale” coachen is: begeleiden, opleiden en helpen. Precies dat is wat wij praktiseren en daarmee Nederland slimmer en mooier maken.

Hoe leer ik procesmatig denken en werken en toch de menselijke maat daarin te bewaren en te hanteren.

Media

In de mediawereld denken velen aan tijdschriften en boeken. Niets is minder waar. De media draait om hoe komt informatie bij ons. Digitaal maar ook op papier. Denk eens aan een simpele maar doeltreffende bedrijfsfilm, reclamespot, documentaire of logo. Dit lijkt vaak eenvoudig maar is bij goede aanpak zeer doeltreffend. De showbusiness is hard maar interessant. Een muzikant die aan de top staat weet dat hij zijn financiën aan een professional moet overlaten. Zijn optredens moeten gepland, gebouwd en uitgevoerd worden. Er is een idee en dat idee moet tastbaar worden en economisch verantwoord zijn. Per slot van rekening zal er ook een inkomen uit moeten komen.

Mooie voorbeelden zijn bijvoorbeeld de show reels die artiesten laten maken om hun performance te laten zien. Wij maken die met plezier en wat is dan mooier dat de artiest er rendement van heeft. Zo’ n show reel kun je prima maken van vrijwel alle soorten werkzaamheden en daarmee een breed scala aan zaken zichtbaar maken. Gewoon doen en laat je verbazen. Zo ook met de theateractiviteiten zoals muziek en korte presentaties. Het verzorgen hiervan voor bijvoorbeeld tijdens congressen maar ook bijzondere bijeenkomsten groot en klein. Ook hier is veel mogelijk.

De juiste gereedschappen voor de goede oplossing op het juiste moment.

Gereedschappen om uw organisatie te laten groeien

Advisering op gebied van management en projecten

Netwerktrainingen, cursussen en training in de praktijk ontwikkelen en geven.

Coaching, advisering en ondersteuning op diverse niveaus in de mediawereld. Marketing concepten en branding van uw merk.

Dagvoorzitterschap, technisch voorzitterschap, spreekbeurten en debatten inrichten en uitvoeren. Advisering evenementen.

Een pakkende bedrijfs/reclamefilm of een evenement. Reclame op televisie en/of andere media. Ben ik in beeld of hoe kom ik in beeld. Muziek op een CD of andere geluidsdrager. Video-verslag, broadcasting en streaming. Uw show vast leggen of een show reel maken. Nieuws items maken.

Wij zijn er om uw organisatie op weg te helpen!

Door creatieve ideeën, innovatie en samenwerken.

Start nu!