Advies, Training en Coaching

Advisering ligt aan de basis van vrijwel ieder project of evenement. Kernwaarden bij professionele advisering zijn integriteit, kennis, kunde, waarden en normen. Het klinkt heel zwaar maar iedereen, die betrokken is bij Advies, zal dit herkennen. Coaching komt daar vaak achteraan maar tijdens de advisering ben je vaak al een coach. Dit is een logisch gevolg van dit soort werkzaamheden. Zo komen ook de Trainingen/Cursussen in beeld en daarmee vormen deze vier elementen (ACTC) de basis van het tussentijds stilstaan bij het vooruit gaan.

Mediatraining is bijvoorbeeld een machtig medium als je als persoon sterk wil staan. Kom jezelf tegen maar ook een ander en hoe ga je daar dan mee om. Bestuurders en voorlichters hebben het zwaar zeker als optreden in de openbare omgeving aan de orde komt. Probeer maar eens een bedreven interviewer voor te zijn. Het kan en dat is een van de vele zaken die wij trainen. Trainen in een omgeving die past bij media maakt de training ook nog eens leuk en daar gaat het bij ons om. Als je het leuk gaat vinden wordt het je tweede natuur. Je gaat van de pers houden en zij van jou. Zo ook het spreken/praten in het openbaar. Dit is echt te leren maar je moet het wel doen.

Heeft u vragen over coaching, cursus, advisering of op maat maken, neem contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier. Ook het maken van een vrijblijvende afspraak is natuurlijk mogelijk. Een overzicht van cursussen en trainingen kunt u vinden onder de knop Overzicht trainingen.

Contactformulier
Overzicht trainingen