Advisering, Training, Cursus en Coaching

Advisering ligt aan de basis van vrijwel ieder project of evenement. Kernwaarden bij professionele advisering zijn integriteit, kennis, kunde, waarden en normen. Het klinkt heel zwaar maar iedereen, die betrokken is bij Advies, zal dit herkennen. Coaching komt daar vaak achteraan maar tijdens de advisering ben je vaak al een coach. Dit is een logisch gevolg van dit soort werkzaamheden. Zo komen ook de Trainingen en Cursussen in beeld en daarmee vormen deze vier elementen (ACTC) de basis van het stilstaan bij vooruit gaan.

VandenBerg Media Group b.v. staat hier voor samen met haar netwerk van professionals. Dat wil zeggen dat derden, die betrokken worden bij projecten, trainingen, cursussen, adviseringen en al die andere activiteiten van onze organisatie, in de diverse werkvelden actief en bekend zijn.

Alleen zo kunnen wij instaan voor kwaliteit, betrouwbaarheid, integriteit en vakmanschap.

Onze advisering beweegt zich op management niveau maar met een flexibele schil zodat op alle niveau’s raakvlakken zijn. Met onze hybride adviseurs kunnen implementatie en interpretatie van (werk)processen zorgvuldig en professioneel uitgevoerd worden. Dit op een manier dat ook de werkvloer daar efficiënt bij betrokken wordt.

Mediatraining is bijvoorbeeld een machtig medium als je als persoon sterk wil staan. Kom jezelf tegen maar ook een ander en hoe ga je daar dan mee om. Bestuurders en voorlichters hebben het zwaar zeker als optreden in de openbare omgeving aan de orde komt. Probeer maar eens een bedreven interviewer voor te zijn. Het kan en dat is een van de vele zaken die wij trainen. Trainen in een omgeving die past bij media maakt de training ook nog eens leuk en daar gaat het bij ons om. Als je het leuk gaat vinden wordt het je tweede natuur. Je gaat van de pers houden en zij van jou.

Heeft u vragen over coaching, advisering of op maat maken, neem contact met ons op. Dit kunt u doen via het contactformulier. Ook het maken van een vrijblijvende afspraak is natuurlijk mogelijk. Een overzicht van cursussen en trainingen kunt u vinden onder de knop Trainingoverzicht.

Contactformulier
Trainingoverzicht