ENGINEERING

Engineering is een ruim begrip maar in de basis gaat het ook hier om bedenken, ontwerpen, realiseren maar ook structureren. In de civiele techniek maar ook in de utiliteit- en huizenbouw is het niet alleen een kwestie van “bouten en moeren” maar ook professionaliteit en kennis van zaken daar omheen. Deze kennis gaat van aanbesteden tot en met de financiële aspecten zoals kosten ramen en contractvormen. Dit is een enorm pakket aan zaken die elk zijn eigen specialiteit kent. Het is kennis die ontwikkeld, onderhouden en overgedragen moet worden. Dit naast de tegenwoordig onontkoombare juridische zaken. Daarvoor hebben wij de Inframeester©. Wilt u hier meer over weten neem dan even contact op.

DRAADJES EN GAATJES

De Moog is voor vele muzikanten een begrip. In het huidige onderwijs op gebied van geluidstechniek en andere media maakt de Moog ook onderdeel uit van de studie. Gevoel, kennis en kunde maken dat je met draadjes en gaatjes bijzondere muziek kan maken. Denk maar eens aan Kraftwerk of Jarre. Zo is dat ook met engineering en heten deze musici niet voor niets engineers. Weer zo’ n raakvlak tussen media en bouwtechniek. Natuurlijk speelt communicatie digitaal maar ook visueel een rol. Als je in de file staat kun je vrolijk worden van de mededeling via dat bord langs de weg met een vrolijk gezicht en de mededeling dat jouw file nog 2 kilometer is. Het is maar een idee.

BOUW en PERFECTIE

Perfectie in de bouw is een droom zeggen velen. Wij weten wel beter, durf te communiceren, durf samen te werken en de dialoog aan te gaan. Niet alleen in de uitvoering maar ook in de idee-fase.

Directievoering en toezicht zijn prachtige instrumenten die in vrijwel alle bouwstadia goed tot zijn recht kunnen komen. Wat is nu leuker dan samen te werken met professionals die aan het bouwen zijn en de professionals die de opdrachtgever vertegenwoordigen. Coaching bij zulke processen is voor ons uitdagend en leren omgaan met verassingen voor u vaak een leercurve. Wij brengen deze aspecten samen in een ontspannen omgeving. Rust in uw hoofd is ook rust op uw werk.

Liniair vormgeven

Dit is niet alleen het beeld laten zien maar ook nog de vorm dusdanig beschrijven dat het op papier komt en te vertalen is naar ontwerp, aanbesteding en uitvoering. En na oplevering voldoet aan de beleving van de bedenkers en nieuwe eigenaren.

STRUCTURELE VISIE

Vaste structuur is een van de uitgangspunten van de diverse projecten en de wijze waarop wij ze aanpakken. De kunst is binnen deze structuur voldoende ruimte te laten voor innovatie en durf. Vrijheid in gebondenheid.

Contouren verhelderen

Niks handiger dan met elkaar de contouren zichtbaar maken. Het zit vaak wel in ieders hoofd maar maak het maar eens zichtbaar. De praktijk laat zien dat beelddenken de meest praktische aanpak is. Zo is onze aanpak dan ook een “beeld” creëren en eenduidig voor elkaar zichtbaar maken.

In ons netwerk zijn vrijwel alle professionals vertegenwoordigd om de ideeën en plannen te realiseren. Van financiering tot en met bouw, verzekeringen en juridische aspecten. Lokaal maar ook publieke sector.

Op gebied van trainen en coaching staan wij ook voor u klaar. Of het nu gaat om aanbesteden of directievoering en de processen in het vakgebied. Wij vertellen u graag hoe wij dit aanpakken.

START HIER