FILM, TV, MUZIEK EN THEATER

MEDIA is een ruim begrip. Velen denken dan aan kranten en tijdschriften maar media is ook muziek, film, theater en televisie. Het klinkt vaak romantisch maar deze sector kent net zo’ n dynamiek als de grond- weg- en waterbouw. Veel plannen, alles is anders als je bezig bent, conflicten, verkeerd materiaal, eindresultaat dat tegen valt. Heel herkenbaar dus. VandenBerg Media Group b.v. kan hier een prima rol spelen. Wij maken bijvoorbeeld show reels. Dit is een product dat in een flits je een overall beeld verschaft van een artiest maar ook van een bedrijf of een wegenbouwproject. De show reel komt uit de filmwereld en wordt veel gebruikt om presentatoren te casten maar het blijkt een veelzijdig product voor marketingdoeleinden. Onderaan deze pagina staan een paar korte films om een indruk te krijgen van er zoal te maken is.

Naast show reels maken wij ook gewone bedrijfs- en reclamefilms en andere producties. Een professioneel camerateam, een studio en natuurlijk regisseurs en editors staan borg voor een kwaliteitsproduct zoals u ook op de televisie mag verwachten. Meer weten? Klik hier!

Wilt u op een Beurs staan en shinen, dan kunnen wij u ook daar bij ondersteunen. Wij doen dat samen met onze vaste relatie die inmiddels zijn sporen hierin heeft verdient.

Een Evenement organiseren in de vorm van een congres of een feest, ook draaien wij onze hand niet voor om. Gooise allure of gewoon ” Normaal”, wij spreken de taal.

Mediatrainingen zijn ook onderdeel van dit gebied en wat is nu leuker en leerzamer dan in een tv-studio hier eens mee bezig te zijn. Bestuurders en voorlichters hebben hier al hun voordeel mee gedaan en dat zie je. Wel eens voor een groene wand gestaan? Dat kan daar ook!