WIE ZIJN WIJ, WAT DOEN WIJ

Van den Berg Media Group BV is een multidisciplinair adviesbureau dat zich beweegt in de mediawereld met een knipoog naar de INFRA wereld. Daarmee maken wij een match van culturen die zich beide kenmerken door goed samenwerken en vaak dezelfde problemen. Voor u zijn wij de specialisten in een brede range van werkzaamheden in de publieke sector waarbij opdrachtgevers en opdrachtnemers in goede harmonie samenwerken. Wij onderschrijven de Leidraad van de Raad voor de Journalistiek. Wij stellen waar mogelijk de juiste vragen, onthullen, duiden en verbinden.

Om het samenwerken te ondersteunen verzorgen wij diverse trainingen binnen de werkorganisatie. Daarnaast staan wij partijen bij in conflicten om ook hier samen meningsverschillen met kennis en kunde aan te pakken. Weglopen past niet bij ons. Ons netwerk maakt het mogelijk altijd een professional te vinden voor bijna elk specifiek geval.

De diversiteit aan werkzaamheden in de mediawereld met haar vele raakvlakken aan de infra maakt ook dat wij in ” Hilversum” op het mediapark de weg weten. Innovatie en netwerken dragen bij aan diverse ontwikkelingen op de beide gebieden. Hoe kunt u in uw bedrijf daar mee aan de gang? Daarnaast zijn wij uw steun en toeverlaat bij het brengen van een idee naar de realisatie met alles wat daar bij komt kijken. Of dit nu bijvoorbeeld een artikel voor een tijdschrift of krant is of een mooie bedrijfs- of reclamefilm of een evenement, wij gaan er voor.

Samenwerkingspartners kun je vinden door op onderstaande foto te klikken.

BRAINSTORMEN

In de jaren ’80 al bedacht maar nu in een geheel andere dimensie weer tot leven geroepen. De digitale wereld maak alles sneller zichtbaar en de idee-fase krijgt gemakkelijker vorm. Media en techniek van buiten helpen in dit hele proces.

PROTOTYPE

Is je idee klaar dan ga je op weg naar het prototype van jouw film, muziek of weg.  Dit prototype is nodig om anderen mee te krijgen in jouw droom en om van deze droom realiteit te maken.

REALISATIE

De geboorte is een feit. Het prototype is een project geworden dat door durf, de juiste expertise, samen werken en doen, tot stand is gekomen. Trots op wat je met elkaar kan bereiken.

Wat vinden wij belangrijk:

Samenwerken, goed voorbereiden, heldere afspraken maken en vertrouwen in elkaar hebben! Maar ook de juiste vragen stellen, onthullen, duiden en verbinden. Als lid van de NVJ sta ik hiervoor.

Robert-Jan van den Berg

De netwerktraining 2.0 is een absolute noodzaak voor de aankomende bestuurders maar ook voor iedereen die daarmee  al actief is. Studenten en professoren maar ook de aankomende politici zijn van de partij. Het is een verademing om eens echt met dit onderwerp bezig te zijn. Leuk en leerzaam! Niet zwaar maar soms wel confronterend.

VSSD Studenten vakbond Delft, VSSD Delft

Samenwerken is uitgangspunt als je samen het verder wil brengen. Zo hebben wij dat ook gedaan met gebruik van een brown paper sessie om na te denken over de toekomst van ons bedrijf en kijk waar wij nu zijn! Met elkaar maken wij het waar. Als bedrijf pak je daar dus ook veel van mee. Win-Win kun je zeggen.

Constant Sciarone, directeur DOT office, DOT Office BV Wageningen

Door samen te werken met partijen uit de markt brengen wij praktijk en papier op praktische wijze bij elkaar. Zo zorgen wij met elkaar dat ook in de winter de economie blijft draaien.

Training coördinatoren gladheidsbestrijding, CROW