Over ons2018-06-10T12:56:52+00:00

WIE ZIJN WIJ, WAT DOEN WIJ

Van den Berg Advies & Media BV is een multidisciplinair adviesbureau dat zich beweegt op gebied van de grond- weg- en waterbouw en de mediawereld. Daarmee maken wij een match van culturen die zich beide kenmerken door goed samenwerken en vaak dezelfde problemen. Voor u zijn wij de specialisten in een brede range van werkzaamheden in de publieke sector waarbij opdrachtgevers en opdrachtnemers in goede harmonie samenwerken.

Om het samenwerken te ondersteunen verzorgen wij diverse trainingen binnen de werkorganisatie. Daarnaast staan wij partijen bij in conflicten om ook hier samen meningsverschillen met kennis en kunde aan te pakken. Er voor weglopen past niet bij ons. Ons grote hybride netwerk maakt het mogelijk altijd een professional te vinden voor ieder specifiek geval.

De grote diversiteit aan werkzaamheden op gebied van de civiele techniek en de mediawereld met haar vele raakvlakken maakt ook dat wij in ” Hilversum” op het mediapark de weg weten. Innovatie en netwerken dragen bij aan diverse ontwikkelingen op de beide gebieden. Bijvoorbeeld ook op gebied van Co2 reductie en andere duurzaamheidsaspecten. Hoe kunt u in uw bedrijf daar mee aan de gang? Daarnaast zijn wij uw steun en toeverlaat bij het brengen van een idee naar de realisatie met alles wat daar bij komt kijken. Of dit nu bijvoorbeeld het toezicht op bouwwerkzaamheden in de infrastructuur, een mooie bedrijfs- of reclamefilm of een evenement is, wij gaan er voor.

Samenwerkingspartners kun je vinden door op onderstaande foto te klikken.

BRAINSTORMEN

In de jaren ’80 al bedacht maar nu in een geheel andere dimensie weer tot leven geroepen. De digitale wereld maak alles sneller zichtbaar en de idee-fase krijgt gemakkelijker vorm. Media en techniek van buiten helpen in dit hele proces.

PROTOTYPE

Is je idee klaar dan ga je op weg naar het prototype van jouw film, muziek of weg.  Dit prototype is nodig om anderen mee te krijgen in jouw droom en om van deze droom realiteit te maken.

REALISATIE

De geboorte is een feit. Het prototype is een project geworden dat door durf, de juiste expertise, samen werken en doen, tot stand is gekomen. Trots op wat je met elkaar kan bereiken.

Wat vinden wij belangrijk:

Samenwerken, een goede voorbereiding en heldere afspraken maken!

“Alleen zonder bagage ga je vaak snel maar samen, goed bepakt, kom je echt verder”.

Robert-Jan van den Berg

De netwerktraining 2.0 is een absolute noodzaak voor de aankomende bestuurders maar ook voor iedereen die daarmee  al actief is. Studenten en professoren maar ook de aankomende politici waren van de partij. Het is een verademing om eens echt met dit onderwerp bezig te zijn. Leuk en leerzaam!

VSSD Studenten vakbond Delft, VSSD Delft

Samenwerken is uitgangspunt als je samen het verder wil brengen. Zo hebben wij dat ook gedaan met de fractie van de lokale politieke partij Gemeente Belangen Renkum. Met een brown paper sessie onder leiding van VDBAM kwam het programma tot stand en kijk waar wij nu zijn! Met elkaar maken wij het waar. Als bedrijf pak je daar dus ook veel van mee. Win-Win kun je zeggen.

Constant Sciarone, directeur DOT office, DOT Office BV Wageningen