Overzicht trainingen/cursussen/theateracts periode: 1 januari 2021 tot 1 januari 2022

ACTS, SPREEKBEURTEN EN INTERMEZZO’S

 1. “What the Blues”

  Theater act voor congressen en bijeenkomsten. Deze act neemt de kijkers in de zaal mee in de wereld van Blues. Waar komt het vandaan en wat doet het met ons in ons dagelijks leven. De act rammelt even aan de comfortzone van de zaal tijdens bijvoorbeeld een congres. Even een andere mindset en je kan er weer tegen. Kort maar krachtig met interactie met de zaal! Duur: ca. 25 min., (aanpasbaar) Kosten: in overleg.
  Theaternummer: 2151


 2. “Verkeersborden in Nederland in historisch perspectief”

  Spreekbeurt voor congressen en bijeenkomsten. De presentatie neemt met een knipoog de kijkers in de zaal mee langs de regeltjes aan de weg die wij verkeersborden noemen. Duur: 20 min.(aanpasbaar) Kosten: in overleg.
  Theaternummer: 2152


 3. “Meet the Jazz”

  Live gespeelde muziek uit de wereld van de  jazz. Bijvoorbeeld een kwartet of trio van muzikanten brengt u diverse stijlen waarbij u deze muziek kunt gebruiken om naar te luisteren, op de achtergrond, tussendoor of voor een gezellige middag/avond. De performers spelen in principe overal en zijn volledig zelfvoorzienend. Andere samenstellingen en stijlen zijn natuurlijk ook mogelijk. Kosten: in overleg.
  Theaternummer: 2153


MEDIA

 • Acquisitie training “Van aardig naar vaardig”

  De training gaat in op de vele aspecten die komen kijken bij acquisitie. Hoe ben ik en hoe is mijn klant. Wie is handig om te weten maar het hoe is de business. Van snelle verkoper naar relatiemanager en de omzet wordt ook niet vergeten. De wereld is tegenwoordig een wereld van handigheden maar ook van weten hoe het eigenlijk hoort. Met deze training “durf” je straks veel meer en wordt je er ook nog blij van. Deze training is ook zeer geschikt om met uw bedrijf te volgen en de medewerkers meer bewustwording te geven rond het element verkoop van en in uw onderneming. Duur: 0,5 dag. Incompany. Kosten:€ 725,- excl. Btw.
  Groep max. 15 deelnemers, geen minimumaantal deelnemers.
  Cursusnummer: 2101


 • “Masterclass Communicatie”

  In deze masterclass gaan wij in op de aspecten van communicatie waarbij wij focussen op het zenden en ontvangen. Dit is zeker geen alledaagse masterclass waarin interactie grondregel 1 is. Praktijk en theorie wisselen elkaar af waarbij met diverse stappen in het proces een aantal vaardigheden opgefrist of aangeleerd worden. In de wereld van communicatie niet nieuw maar toch behoorlijk nieuw, kregen wij te horen.
  Duur: 0,5 dag. Incompany. € 775,- excl. Btw. Groep max. 20 deelnemers, min. 8 deelnemers.
  Cursusnummer: 2102


 • “Televisie maken in een halve dag, The Experience”

  (Duur: 0,5 dag) Maak kennis met de wereld van televisie maken. Hoe werkt een studio, wie werken daar allemaal, hoe komt een programma tot stand, wat is eigenlijk de “groene” wand en sta zelf ook voor de camera. Zo worden programma’s gemaakt en romantiek valt best wel eens tegen. Poeder op het gezicht en go! Locatie: Oscar Romero Studio (voormalige RTL studio) in Hilversum. Duur: 0,5 dag, Incompany, Groep: max. 15 deelnemers, min. 8 deelnemers.
  Kosten: € 1975,- excl. Btw.
  Voor deze experience kun jij je ook regulier aanmelden. Zie de volgende data: Helaas vol maar binnenkort komen er hier weer nieuwe data te staan. I.v.m. Corona staan de programma’s even op een hold.
  ……………………………………..
  De reguliere activiteiten gaan alleen door bij minimaal 8 deelnemers. De kosten voor een reguliere deelname bedragen € 285,- excl. Btw per deelnemer.
  Cursusnummer: 2103


 • “Televisie maken in 1 dag”

  Maak je eigen “reclamefilmpje” (klik op bedrijfsfilm meer informatie over een bedrijfs/reclamefilm) en maak kennis met de wereld die televisie heet, hoe werkt dat nu, maak een scripte en wat komt er bij kijken. Ja, en dan ook nog zelf doen en aan het eind van de dag met een reclamefilmpje de deur uit. Locatie: Oscar Romero Studio (voormalige RTL studio) in Hilversum. Duur: 1 dag, Incompany, Groep max. 10 deelnemers. Kosten in overleg in verband met de diverse kosten beïnvloedende aspecten zoals bijvoorbeeld editing en geluid voor het maken van de film. I.v.m. Corona staan de opnames even op een hold.
  Cursusnummer: 2104


 • “Netwerken, een Link Business”

  Deze netwerktraining grijpt je ziel als het op netwerken aankomt. De training kijkt naar wat netwerken eigenlijk is en hoe je dit kan doen. Ook dit gaat met de Theoprak methode waarbij theorie en praktijk door elkaar lopen en de deelnemers zelf aan de slag gaan. Ben je geen fan van rollenspellen, dan zit je hier goed want wat is mooier dan je eigen rol te spelen en de handig- en niet handigheden samen op te pakken en in de praktijk te brengen.
  velen gingen u voor en doen hier nu hun voordeel mee. Duur: 0,5 dag. Alleen Incompany. Kosten €625,- excl. Btw. Groep max. geen. Min. 12 deelnemers.
  Cursusnummer: 2105

 • “Werken met de camera en geluid”Met de camera en geluid op pad, wat wel en wat niet en wat brengt dit mediawerk met zich mee. Interviewen of gewoon vastleggen. Als camerajournalist op pad en dan ook nog met goed materiaal terugkomen. Dan komt nog de stap van zelf het eindresultaat in elkaar zetten maar ook hoe ga ik het aanbieden aan de omroepen of andere media zoals kranten en lokale partijen. Ook komt er nog een stukje samenwerken bij kijken. Al met al is deze dag een mooie opstap als je met dit werk wil beginnen of al even bezig bent. Overigens ook een aanrader voor de “professionele” hobby filmer. De docenten zijn allen in hun dagelijks werk met de bovenstaande onderwerpen in de weer.
  Deze cursus gaat alleen door bij minimaal 8 deelnemers. De kosten voor een reguliere deelname bedragen € 575,- excl. Btw per deelnemer en je ontvangt een certificaat van deelname.
  Cursusnummer: 2106