Trainingen/cursussen/theateracts periode: 1 augustus 2019 tot 1 augustus 2020

INFRABOUW

 • “Uniforme administratieve voorwaarden (UAV) 2012 voor directie/toezicht en uitvoerenden GWW werken”

  Een cursus waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Wij noemen dat een Theoprak®. Papier is geen ontkomen aan maar als je weet hoe, dan voorkom je veel ergernis en maakt dit het werk ook buiten tot een belevenis voor iedereen die betrokken is bij de uitvoering van de Infrabouw. En ja, afrekenen, meer en minderwerk en opleveren komen ook langs. Deze cursus is met name bedoeld voor medewerkers die de nodige kennis missen of niet “compleet” hebben. Uiteraard is iedereen welkom die wil opfrissen of dieper in de materie van de UAV wil duiken. Uiteraard zijn er links met RAW. Deze worden in het verhaal meegenomen en daar waar nodig nader toegelicht. Cursisten dienen hun eigen RAW Standaard 2015 mee te nemen.
  Duur: 1 dag, Incompany €2485,- excl Btw (exclusief eventueel maat- en meerwerk) Groep max. 20 deelnemers , min. 7 deelnemers.
  Cursusnummer: 1621


 • RAW/UAV “Regels en de werkelijkheid”

  RAW/Uniforme administratieve voorwaarden (UAV) 2012 voor directie/toezicht en uitvoerenden GWW werken waarbij wij een optimum vinden waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Wij noemen dat de Theoprak®. Aan papier/regels is niet te ontkomen maar als je weet hoe je ze slim gebruiken kan, voorkom je veel ergernis. Dit maakt dat het werk ook buiten in de uitvoering tot een belevenis. Tijdens deze cursus gaan wij uitgebreid in op de diverse onderdelen uit de RAW-systematiek die dagelijks de nodige vragen oproepen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan eisen/uitvoering en wat zit er nu wel en niet in de prijs per eenheid en wat voor effect kan dit hebben. Hoe werkt de inschrijfstaat en hoe kijk je hier naar als aannemer maar ook als opdrachtgever. Wat zijn de gevolgen voor de uitvoering van bepaalde keuzes en hoe ga je samen mee om. De UAV 2012 (met knipoog naar 1986) is onlosmakelijk verbonden aan de daadwerkelijke uitvoering en wat zit daar nu in dat je kan helpen. Hoe je het ook doet, deze regels hebben continue effect op de uitvoering en de wijze waarop opdrachtgever en opdrachtnemer met elkaar omgaan. En ja, afrekenen, meer, minderwerk en opleveren komen ook langs. Al met al een flink programma, wij dagen u uit!Deze cursus is bedoeld voor opdrachtgevers, directie, toezicht, uitvoerenden en adviseurs. De cursus helpt de kennis, die velen van u vaak al hebben, weer op geordende wijze toe te passen. De rugzak zit vol maar hoe pak ik daar de juiste zaken uit? Kom je nieuw in deze wereld binnen, of wordt je geacht op hoofdlijnen er bekend mee te zijn, dan zal je in ieder geval in deze cursus de nodige kennis meekrijgen. Bijspijkeren gaat overigens ook prima.De cursus wordt gegeven door twee docenten die in een continue samenspel als opdrachtgever en aannemer door de materie heengaan waarbij de discussie niet uit de weg wordt gegaan. De docenten zijn zeer praktisch ingestoken en werken met u vanuit papier en de werkelijke praktijk. De groepsgrootte is maximaal 20 deelnemers. Materialen: U dient uw eigen RAW Standaard 2015 mee te brengen. Verder ontvangt u een  cursusmap waarin u zelf de nodigde aantekeningen kan maken. Deze map is voor u ook meteen een naslagwerk. Tevens ontvangt u indien aan de orde naast deze map ter aanvulling relevante documenten. Dit laatste heeft met name betrekking op de actualiteit.

  Duur: 1 dag. Aanvangstijd 09.00 uur tot 16.00 met daarin een aantal pauzes en een korte lunch.

  Kosten:  In-company €2485,- excl. Btw. Groep max. 20 deelnemers , min. 7 deelnemers. (exclusief eventueel maat- en meerwerk)  Deze cursus wordt ook een aantal keren per jaar als regulier aangeboden. De kosten bedragen dan per deelnemer € 485,- excl Btw.

 • Data en locaties reguliere cursussen:  nieuwe data verschijnen binnenkort.

 • “Uniforme administratieve voorwaarden (UAV) 2012 “bijpraat/opfris” cursus”

  Ook een cursus die anno 2019 steeds actueler is waarbij theorie en praktijk hand in hand gaan. Je hoeft geen jurist te worden maar het voelt goed als je weet waar het over gaat. Wij noemen dat een Theoprak®. De cursus is bedoeld voor personen die direct of indirect betrokken zijn bij directievoering, toezicht, uitvoering van Infrabouw werkzaamheden en hun kennis weer op orde willen brengen en of controleren.
  Duur 0,5 dag (incompany) Kosten: € 655,- excl. Btw, Groep max. 16 deelnemers, geen minimum aantal deelnemers.
  Cursusnummer: 1622


 • “Samenwerken op de werkvloer”, kennis-update (semi)professionals”

  Duur 4 dagen, (regulier en incompany) en  bestaat uit een 4-daagse opleiding met 3 studieblokken waarvan de eerste over aanbesteden, inschrijven en contracteren gaat. Studieblok 2 van deze opleiding betreft de fase van uitvoering met andere woorden de voorbereiding en realisatie met alles wat daar bij komt kijken. Studieblok 3 betreft de problematiek van opleveren en overdragen. Bijvoorbeeld opleverdossiers maar ook het SE gedachtengoed. Deelnemers zijn uitvoerenden, directies, toezichthouders en adviesbureaus en andere belangstellenden.  Kosten: € 1.475,- per deelnemer excl. Btw. Max. 17 deelnemers. Om regulier te kunnen deelnemen kunt u zich aanmelden via de klik op de knop in Studieblok  Dan wordt bij ontvangst persoonlijk contact met u opgenomen. Uitgebreide informatie kunt u vinden als u praktijkschool aanklikt.  Praktijkschool Samenwerken (“Samenwerken op de werkvloer”) is een initiatief van Vdbam bv en Pro6managers.
  Cursusnummer: P17-2


ACTS, SPREEKBEURTEN EN INTERMEZZO’S

 1. “What the Blues”

  Theater act voor congressen en bijeenkomsten. Deze act neemt de kijkers in de zaal mee in de wereld van Blues. Waar komt het vandaan en wat doet het met ons in ons dagelijks leven. De act rammelt even aan de comfortzone van de zaal tijdens bijvoorbeeld een congres. Even een andere mindset en je kan er weer tegen. Kort maar krachtig met interactie met de zaal! Duur: ca. 25 min., (aanpasbaar) Kosten: in overleg.
  Theaternummer: 1651


 2. “Verkeersborden in Nederland in historisch perspectief”

  Spreekbeurt voor congressen en bijeenkomsten. De presentatie neemt met een knipoog de kijkers in de zaal mee langs de regeltjes aan de weg die wij verkeersborden noemen. Duur: 20 min.(aanpasbaar) Kosten: in overleg.
  Theaternummer: 1652


 3. “Meet the Jazz”

  Live gespeelde muziek uit de wereld van de  jazz. Bijvoorbeeld een kwartet of trio van muzikanten brengt u diverse stijlen waarbij u deze muziek kunt gebruiken om naar te luisteren, op de achtergrond, tussendoor of voor een gezellige middag/avond. Dit kwartet speelt in principe overal en is volledig zelfvoorzienend. Andere samenstellingen zijn natuurlijk ook mogelijk. Kosten: in overleg.
  Theaternummer: 1653


MEDIA

 • Acquisitie training “Van aardig naar vaardig”

  De training gaat in op de vele aspecten die komen kijken bij acquisitie. Hoe ben ik en hoe is mijn klant. Wie is handig om te weten maar het hoe is de business. Van snelle verkoper naar relatiemanager en de omzet wordt ook niet vergeten. De wereld is tegenwoordig een wereld van handigheden maar ook van weten hoe het eigenlijk hoort. Met deze training “durf” je straks veel meer en wordt je er ook nog blij van. Deze training is ook zeer geschikt om met uw bedrijf te volgen en de medewerkers meer bewustwording te geven rond het element verkoop van en in uw onderneming. Duur: 0,5 dag. Incompany. Kosten:€ 725,- excl. Btw.
  Groep max. 15 deelnemers, geen minimumaantal deelnemers.
  Cursusnummer: 1601


 • “Masterclass Communicatie”

  In deze masterclass gaan wij in op de aspecten van communicatie waarbij wij focussen op het zenden en ontvangen. Dit is zeker geen alledaagse masterclass waarin interactie grondregel 1 is. Praktijk en theorie wisselen elkaar af waarbij met diverse stappen in het proces een aantal vaardigheden opgefrist of aangeleerd worden. In de wereld van communicatie niet nieuw maar toch behoorlijk nieuw, kregen wij te horen.
  Duur: 0,5 dag. Incompany. € 775,- excl. Btw. Groep max. 20 deelnemers, min. 8 deelnemers.
  Cursusnummer: 1602


 • “Televisie maken in een halve dag, The Experience”

  (Duur: 0,5 dag) Maak kennis met de wereld van televisie maken. Hoe werkt een studio, wie werken daar allemaal, hoe komt een programma tot stand, wat is eigenlijk de “groene” wand en sta zelf ook voor de camera. Zo worden programma’s gemaakt en romantiek valt best wel eens tegen. Poeder op het gezicht en go! Locatie: Oscar Romero Studio (voormalige RTL studio) in Hilversum. Duur: 0,5 dag, Incompany, Groep: max. 15 deelnemers, min. 8 deelnemers.
  Kosten: € 1975,- excl. Btw.
  Voor deze experience kun jij je ook regulier aanmelden. Zie de volgende data: Helaas vol maar binnenkort komen er hier weer nieuwe data te staan.
  ……………………………………..
  De reguliere activiteiten gaan alleen door bij minimaal 8 deelnemers. De kosten voor een reguliere deelname bedragen € 285,- excl. Btw per deelnemer.
  Cursusnummer: 1603


 • “Televisie maken in 1 dag”

  Maak je eigen “reclamefilmpje” (klik op bedrijfsfilm meer informatie over een bedrijfs/reclamefilm) en maak kennis met de wereld die televisie heet, hoe werkt dat nu, maak een scripte en wat komt er bij kijken. Ja, en dan ook nog zelf doen en aan het eind van de dag met een reclamefilmpje de deur uit. Locatie: Oscar Romero Studio (voormalige RTL studio) in Hilversum. Duur: 1 dag, Incompany, Groep max. 10 deelnemers. Kosten in overleg in verband met de diverse kosten beïnvloedende aspecten zoals bijvoorbeeld editing en geluid voor het maken van de film.
  Cursusnummer: 1604


 • “Netwerken, een Link Business”

  Deze netwerktraining grijpt je ziel als het op netwerken aankomt. De training kijkt naar wat netwerken eigenlijk is en hoe je dit kan doen. Ook dit gaat met de Theoprak methode waarbij theorie en praktijk door elkaar lopen en de deelnemers zelf aan de slag gaan. Ben je geen fan van rollenspellen, dan zit je hier goed want wat is mooier dan je eigen rol te spelen en de handig- en niet handigheden samen op te pakken en in de praktijk te brengen.
  velen gingen u voor en doen hier nu hun voordeel mee. Duur: 0,5 dag. Alleen Incompany. Kosten €625,- excl. Btw. Groep max. geen. Min. 12 deelnemers.
  Cursusnummer: 1605